Obvladovanje Jeze

Ne maram, ko se ljudje znašajo nad stvarmi, katere niso prav nič krive za njihove probleme (Torej ženske tu že odpadete).

No, v bistvu govorim o avtomobilih. Ravno pred kratkim sem en tak primer videl tu v kosezah. Kar dejansko ni nič posebnega, glede na stvari, ki jih tu vidiš. Sploh pa ne glede na stvari, ki jih vidiš v dravljah.

Skratka, že nekaj časa imamo v našem nizu lastnika prav prelepe nove Ford Fieste ST. Do pred kratkim jo je ves ponosen skrbno parkiral v koridorjih, da bi jo zaščitil, v njeni rani mladosti pred naravnimi elementi. Parkirano je imel na mestu kjer dejansko ne moti nobenega, ker tam ni nobene garaže ipd.

Pred kratkim pa mu je nekdo začel dvigovati brisalec. To sem opazil kakih trikrat. Četrtič pa sem šel mimo avta in ta ni imel le dvignjenega brisalca, ampak je imel (verjetno) s ključi spraskan levi bok avtomobila.

Sicer to v našem nizu ni prvič. Ravno danes smo o tem govorili in je oče razlagal kako je (ko sem bil še majhen) enkrat prakiral v koridorju, zato da me je šel iskat gor, da bi me peljal k zdravniku in ko sva prišla nazaj je imel prerezane gume.

Stavim, da te zadeve dela tist star ata iz UBU56. Parkrat ko sem se jaz dol ustavil sem ga videl kako iz garaže špega. Sicer tega žal, ne morem dokazat.

To je ravno tako, kot če bi jaz napisal na blog, da nekoga ne maram. V faco mu pa nebi upal povedat. Tako da, ljudje, dajte se spravljat na voznika ne na avto. V današnjih časih komunikacije to ni več nemogoče.

Pa pizda no, lepa beseda vedno lepo mesto najde!

PS: Zdej pa na mojmu parkingu ponavad parkira, bog mu dej zdravja.